Sart Mahmut Ortaokulu

Vizyon: Sart Mahmut Ortaokulu olarak; aklın ve bilimin ışığında; ilkeli, erdemli, ahlaklı, çalışkan, milli değerleri bilen, geliştiren ve sahip çıkan "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" bireyler yetiştirmede ve Türkiye´yi bilgi toplumu olmaya yönlendirmede örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Sart Mahmut Ortaokulu olarak; Atatürk ilke ve devrimlerini ve bu çizgide bir demokrasi ve barış anlayışını benimsemiş, yaşama saygılı, Milli ve Evrensel değerleri benimseyen, kendini tanıyan, sorunlara farklı bakış açısı getiren, okumayı-araştırmayı seven; eleştirel düşünebilmeyi alışkanlık edinen, kendini sürekli yenileyen, geliştiren, özgür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, bilimi sadece alıp kullanan değil, üreten ve yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen bireylerin yetişmesini sağlamaktır.

Sportif Etkinlikler: Voleybol, Futbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sartmahmutortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Mehmet Akif Ersoy Cad. Selimiye Mah. Sart Kasabası Salihli / MANİSA

Kütüphane Kitap Sayısı :1958

Adres - Mehmet Akif Ersoy Cad. Selimiye Mah. Sart Kasabası Salihli / MANİSA

Ulaşım İzmir - Ankara yolu üzerinde olup ulaşım açısından oldukça rahat bir konuma sahiptir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Salihli ilçesine 9 km, Manisa´ya 70 km uzaklıkta